AKADEMİSYENLERE BÜTÜNLEME SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Öğretim Elemanımız,

Bilindiği üzere Ekipleriniz içinde bulunan sınıflarınızda, sınıflardaki tüm öğrencileriniz kayıtlı bulunmaktadır. Bütünleme sınavlarını bu sınıflara atamanız durumunda, bütünlemeye kalan ve kalmayan tüm öğrenciler bu sınavları göreceklerdir. Bu durum bütünlemeye kalmayan öğrencilerin de sınava girme ihtimalini doğurmaktadır.

Sadece bütünlemeye girecek öğrencilerin bütünleme sınavını görebilmesi için, bütünlemeye kalan öğrencilerden ayrı bir ekip oluşturmalısınız. Ekip in adını örneğin şu anki Ekibinizin adı Fiz113 ise Fiz113-Bütünleme şeklinde oluşturabilirsiniz. Ekibinizi bu şekilde oluşturduktan sonra ilgili ders için bütünlemeye kalan öğrencilerin listesini Akademik Bilgi Sisteminden alıp bu Ekip’e eklenmeli ve o ekip üyelerine bütünleme sınavını düzenlemelidir (Teams ödevi veya Forms sınavı vs. gibi).

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Bu içerik 09.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1917 kez okundu.